1. 1.
1. Toss the ragù with freshly cooked pappardelle pasta and sprinkle with parmesan shavings .
1. Toss the ragù with freshly cooked pappardelle pasta and sprinkle with parmesan shavings .
2. 2 Remove the lid every now and then and stir.
3. 3. The sauce should be thick.
4. 4. Pour a little more oil into the pan in which the meat was browned.
5. 5 1.
stir often until the meat begins to soften.
6. 6. Fry the meat in two batches over a medium-high heat.
7.7 transfer
to a large
flameproof casserole
8. 8. . Trim off any really hard
fat or sinew.
9. 9. If the liquid reduces too much, add a little extra water.
10. Bake the meat in the pre-heated oven .
11. insert the instant read thermometer into the meat while cooking
12. Serve the dish hot with fresh veggies.
13. How to avoid sticky pasta ?
14. The eggs should be medium- boiled, not soft- boiled .
2.
bake
cook
fry
rinse- wypłukać
drain- odsączyć
crush - miażdzyć
boil
add- dodać
recipe- przepis
ingredients
fat - tłuszcz
trim off - odciąć
stew- dusić
simmer- gotować na wolnym ogniu
cut into chunky pieces- kroic na duże kawałki
shred- szatkować
slice- kroić w plastry
broth- bulion
pinch of salt
bazylia - basil
oregano - oregano
koperek - dill
paryka cayenne - cayenne pepper
kolendra- coriander ( koriander)
zioła prowansalskie-mixed herbs
clove of garlic- ząbek czosnku
kminek - caraway seed
tymianek - thyme
liscie laurowe- bay leaves
allspice- ziele angieslkie
imbir- ginger
soy sauce - sos sojowy
sesame sauce - (sesami sos)
chives- szczypiorek
juniper berries (jałowiec)
3. własny przepis
13. How to avoid sticky pasta ?
14. The eggs should be medium- boiled, not soft- boiled .
2.
bake
cook
fry
rinse- wypłukać
drain- odsączyć
crush - miażdzyć
boil
add- dodać
recipe- przepis
ingredients
fat - tłuszcz
trim off - odciąć
stew- dusić
simmer- gotować na wolnym ogniu
cut into chunky pieces- kroic na duże kawałki
shred- szatkować
slice- kroić w plastry
broth- bulion
pinch of salt
bazylia - basil
oregano - oregano
koperek - dill
paryka cayenne - cayenne pepper
kolendra- coriander ( koriander)
zioła prowansalskie-mixed herbs
clove of garlic- ząbek czosnku
kminek - caraway seed
tymianek - thyme
liscie laurowe- bay leaves
allspice- ziele angieslkie
imbir- ginger
soy sauce - sos sojowy
sesame sauce - (sesami sos)
chives- szczypiorek
juniper berries (jałowiec)
3. własny przepis
Komentarze
Prześlij komentarz